Ga door naar hoofdcontent
InformatieLeveranciersportaal

Leveranciersportaal

Hulp nodig bij het aanmaken van een account of de invoer van producten?
Ik help u graag!

 

Andrea Verweijmeren
Mediamanager BiobasedInkopen.nl
service@biobasedinkopen.nl
0736895889

Leveranciers van biobased producten krijgen een gratis bedrijfsaccount. Dit is uw eigen online omgeving om uw leveranciersgegevens en producten toe te voegen en te beheren.

Hoe maak ik een account aan?

Klik op bedrijfsaccount aanmaken. Met een e-mailadres vraagt u een account aan. Vervolgens ontvangt u een e-mail om uw account te activeren door een wachtwoord aan te maken. Met dit wachtwoord en e-mailadres, logt u in op uw bedrijfsaccount.

Waar moet een productvermelding aan voldoen?

Een basisvermelding van een product is gebaseerd op de producteigenschappen van biobased producten die zijn vastgesteld door de onafhankelijke Redactieraad. De Redactieraad houdt steekproefsgewijs toezicht op deze producteigenschappen. Deze productvermelding is en blijft altijd gratis.

Additionele informatie plaats u op eigen verantwoordelijkheid en valt buiten het toezicht van de Redactieraad. Houdt u zich hierbij altijd aan de spelregels plaatsing product, welke gelden voor alle velden. Mogelijk kan in de toekomst een bijdrage worden gevraagd om de additionele informatie te tonen aan de gebruikers. Van deze wijziging stellen wij u altijd vooraf op de hoogte.

Zodra u een product toevoegt, ziet u in het formulier welke gegevens betrekking hebben op de producteigenschappen en welke gegevens additioneel zijn. Bij elk veld staat informatie welke gegevens u moet invullen.

Let op:

Volg deze stappen voordat u producten invoert:

  1. Vraag een bedrijfsaccount aan.
  2. Vul eerst uw bedrijfsgegevens aan.
  3. Start dan met de invoer van een biobased product.

Nog vragen?

Check de onderstaande informatiepagina’s:

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier of mail direct naar service@biobasedinkopen.nl.

Contactformulier

Organisatie(Vereist)
Contactpersoon(Vereist)
Check of uw e-mailadres juist is weergegeven.
Voer een telefoonnummer in waar u overdag op bereikbaar bent.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.