Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesB Conscious Import & Distribution

B Conscious Import & Distribution

B us, B Conscious, bewuste producten voor een bewuste keuze

B Conscious Import & Distribution is de exclusieve importeur & distributeur van C-lights voor de Benelux en alle internationale vliegvelden binnen Europa.

Wij zijn op een missie om de markt te inspireren en te voorzien van duurzame, innovatieve producten van hoge kwaliteit op een klimaatpositieve manier. Producten welke bijdragen aan het welzijn van mens, dier en planeet.

Duurzaamheid, aandacht, kwaliteit en integriteit is waar wij voor staan. Aandacht voor hoe een product bij kan dragen aan een betere kwaliteit voor u, uw klanten én onze planeet. Aandacht voor u als klant en hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Aandacht voor hoe en waarvan een product wordt vervaardigd en op welke manier deze bij u terecht komt.

Om een netto positief (meer dan alleen klimaatneutraal) bedrijf te worden sluiten wij alleen overeenkomsten met leveranciers/partners die dezelfde waarden hebben als wij: verantwoord handelen rekening houdend met alle stakeholders (waaronder mens, dier en milieu), innoveren op duurzaamheid in zowel hun producten als in hun (productie)processen en het leveren van kwaliteit.

Voor de logistiek van onze import investeren wij in duurzaamheidsprojecten via CMA-CGM ACT Cleaner Energy BioFuel en/of GoodFuels. Meten, reduceren en, indien nog overtollig, compenseren van broeikasgassen (waaronder CO?) is het credo. Door te varen op LNG en/of BioFuel waar mogelijk, worden deze broeikasgassen (incl. CO? uitstoot) met minstens 85% verminderd. De resterende uitstoot wordt volledig gecompenseerd door diverse Gold Standard gecertificeerde programma’s. Al onze levering zijn dus al volledig klimaatneutraal!

Om positief te compenseren investeren wij in verschillende andere projecten, onder andere via Trees for All. Onze resterende winst investeren wij in milieu-, sociale en dierenhulp programma’s via bijvoorbeeld Giro555.

Met trots presenteren wij C-lights, ‘s werelds eerste natuurlijke theelichten! Ontworpen en geproduceerd door Gerálda in Litouwen met hernieuwbare energie, met alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Op een missie om kaarsen te produceren die je kunt vertrouwen.

Neem deel aan onze reis om de productie en consumptie van kaarsen volledig duurzaam te maken.

“Samen maken we de wereld een stukje mooier”

Bedrijfsgegevens

Blokstallen 2b, 4611WB, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland

Hans van der Meer

DGA
Afbeelding B Conscious Import & Distribution