Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesDuriso Geïsoleerd Natuursteen

Duriso Geïsoleerd Natuursteen

Wij maken en leveren geïsoleerd natuursteen op maat. Dorpels voor onder uw ramen en deuren.

Belgisch Natuursteen uit de Belgische steengroeves.

Wij bewerken en isoleren het natuursteen; alle maten zijn mogelijk.

Duriso: Duurzaam & Isolerend

Natuurstenen / Hardstenen Elementen geven een woning een robuuste en duurzame uitstraling. Echter heeft hardsteen als eigenschap dat het een perfect geleidend materiaal is. Met als gevolg dat de koude of warmte van binnen naar buiten kan en andersom. Door het binnen- en buitendeel te isoleren vervalt deze koudebrug en bespaart de eigenaar op de energiekosten.

Dit betekent dat er in de winter minder gestookt hoeft te worden. Vloeren worden in de zomer steeds vaker gekoeld met een warmtepomp. Deze koelte gaat met een DURISO niet meer verloren.

Wanneer het buiten kouder wordt, gaan we binnen zorgen dat het warm blijft. Want een constante temperatuur is wel zo comfortabel. Bij deuren en ramen wordt met een DURISO-dorpels voorkomen dat de koude via de materialen voelbaar worden. Wel zo comfortabel voor mens en dier.

Door het binnen- en buitendeel van de hardstenen dorpel te scheiden wordt de binnenruimte geïsoleerd van de atmosfeer. Deze isolerende werking is ook zomers voelbaar omdat de warmte van de straat- en gevelstenen niet binnenkomt.

Bedrijfsgegevens

'T Veld 25, 3959BN, Overberg

Dick Brink

Eigenaar
Afbeelding Duriso Geïsoleerd Natuursteen