Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesSTEICO S.E.

STEICO S.E.

De STEICO Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt ecologische bouwproducten op basis van hernieuwbare grondstoffen. STEICO is de wereldmarktleider in het segment houtvezelisolatie.

STEICO profileert zich als systeemaanbieder voor de ecologische woningbouw en biedt als enige fabrikant in de sector een geïntegreerd houtbouwsysteem aan waarin innovatieve houten draagconstructies en ecologische isolatiematerialen elkaar aanvullen. Gelamineerd fineerhout (LVL) en I-liggers vormen de structurele componenten van het systeem. Isolatiematerialen zijn onder meer flexibele en drukvaste houtvezelisolatieplaten, gevelisolatiematerialen en inblaasisolatie van houtvezels en cellulose. Afdichtingsproducten voor de gebouwschil ronden het totale systeem af.

De producten van het in München gevestigde bedrijf worden met succes gebruikt in nieuwe gebouwen en bij de renovatie van daken, muren, plafonds, vloeren en gevels.

STEICO producten maken de bouw mogelijk van toekomstbestendige, gezonde gebouwen met een bijzonder hoge woonkwaliteit en een gezond binnenklimaat. STEICO producten beschermen op betrouwbare wijze tegen koude, warmte en geluid en verbeteren duurzaam de energie-efficiëntie van gebouwen.

Bedrijfsgegevens

Otto-Lilienthal-Ring 30, 85622, Feldkirchen, München, Duitsland

Niels Pinson

Technisch-commercieel vertegenwoordiger Benelux
Afbeelding STEICO S.E.