Ga door naar hoofdcontent
PersonenHarmen Willemse

Harmen Willemse

Harmen is een projectmanager met ruime ervaring in projecten op het snijvlak van bedrijfsleven, onderzoek en overheid. Daarbij richt hij zich op het samenbrengen van stakeholders met de meest uiteenlopende belangen en visies om gezamenlijk tot resultaten te komen. Binnen de Redactieraad, zet hij zijn expertise in als expert biobased normen en certificaten.

Rob brengt zijn achtergrond in Bedrijfskunde (MSc, RSM, Erasmus Universiteit Rotterdam) ter tafel en zijn ervaring in standaardisatie- en certificeringsprocessen bij de NEN, evenals de ervaring in IT- en managementconsultancy.

Biobased producten

Als secretaris van de CEN Technische Commissie CEN/TC 411 Bio-based products en drie van de werkgroepen, begeleidde Harmen in de periode 2011 – 2017 de ontwikkeling van Europese normen voor biobased producten, op basis van een standaardisatieverzoek van de Europese Commissie.Daarnaast zorgde hij voor de ontwikkeling en uitrol van diverse keurmerken voor biobased producten.

Als co-chair van de EC Expert Group On Bio-Based Products werkte Harmen mee aan adviezen voor marktstimulering met betrekking tot biobased producten.

Harmen Willemse

Projectmanager bij Harmen Willemse
Afbeelding Harmen Willemse